Hier kun je enkele leerlingen horen spelen!

 

Gitaarles

De klassieke/akoestische gitaar is het leukste instrument dat er is! Je kunt er namelijk alle soorten muziek op spelen, van pop tot klassiek en zelfs Spaanse muziek! Je kunt er noten op spelen maar ook akkoorden waarmee je liedjes kan begeleiden die je zelf meezingt. Je kan de gitaar als slaggitaar bespelen maar hij kan ook heel mooi getokkeld worden. In mijn lessen leer je eerst de basistechnieken van het gitaarspelen, van zowel noten- als akkoordenspel. Je leert veel muziekstijlen kennen zodat je daarna zelf je muzikale stijl kan kiezen en ontwikkelen.

Je kan al op jonge leeftijd beginnen met gitaarspelen, vanaf 8 jaar ongeveer. Er zijn kleinere instrumenten te koop als je nog niet zo groot bent. Maar natuurlijk is gitaarspelen iets voor alle leeftijden, je bent nooit te oud om ermee te beginnen! Volwassenen, kom dus gerust eens langs om kennis te maken! Voor informatie over aanschaf van een instrument of een proefles kan je gerust contact met me opnemen.

Momenteel geef ik les aan muziekacademie MA'GO in Antwerpen en bij stichting MOH in Haaksbergen.

Daarnaast geef ik gitaarles bij mij thuis in Breda. Voor meer informatie over die lessen kunt u hier klikken!

In Eibergen heb ik jarenlang met plezier een privé lespraktijk gehad. Deze heb ik kunnen overdragen aan Daphne Hodes. Voor informatie over haar gitaarlessen in Eibergen kunt u hier klikken.